Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Fes esport durant el confinament!
Propostes per moure'ns dins a casa.

Un repte esportiu durant el confinament

Des de la Diputació de Barcelona a través de la regidoria d'Esports d'Arenys de Mar us conviden a participar a un repte adreçat a visualitzar la capacitat de mobilització de l’esport, mitjançant una sessió de fitness massiva i simultània  amb la participació de persones de totes les edats i d'arreu, sortint a les finestres, balcons i jardins particulars de les nostres llars, el proper diumenge 12 d’abril a les 12 del migdia. Ja us farem memòria, però comenceu a posar-vos en forma.

Des de la regidoria us  faciliten uns recursos pràctics per exercitar la pràctica fisicoesportiva a casa:
👉 https://www.diba.cat/web/esports/durantelconfinamentnotaturis
👉 https://www.diba.cat/web/esports/notaturis2

UESPORTS a casa, que res no t'aturi!

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya que gestiona el complex esportiu del Fondo de les Creus ha posat en marxa el programa Uesports a casa! perquè els seus abonats i abonades, i el públic en general, pugui seguir fent esport a casa. Al web Uesports a casa!  s’hi troben rutines, classes dirigides i sessions en viu perquè el confinament no aturi les ganes de fer esport de ningú

📆 En qualsevol moment
🕗 A l'hora que vulgueu
🌐 https://uesports.cat/uesports-a-casa/#rutines
📍#JoEmQuedoACasa

Ja podeu entrenar des de casa: rutines diàries, classes dirigides, consells i molt més #joentrenoacasa 

Fes pilates des de casa!

🌐 Instagram: @dansasinera
📍#JoEmQuedoACasa

L'Anna ofereix classes on line de pilates a través del canal d'Instagram de Dansa Sinera fins que no pugui tornar-ho a fer amb tota normalitat des del seu centre del carrer Sant Pere d'Arenys de Mar.

Fes ioga des de casa!

🌐 Instagram: @sukhayogabcn
📍#JoEmQuedoACasa

La Laura oferirà una pràctica on line de ioga cada dia a través del seu canal d'Instagram i mentre no pugui fer-ho des de l'espai Làlia d'Arenys de Mar, on la podeu trobar habitualment.
 
Les federacions catalanes també ens proposen activitats!

La suspensió o ajornament de totes les competicions d´àmbit català, estatal i internacional durant el període de confinament, el tancament de la gran majoria de les instal·lacions esportives i la limitació dels moviments dels ciutadans a causa del coronavirus o Covid-19 ha provocat la paralització total de l´activitat diària del clubs, que ha afectat de manera molt important la vida dels esportistes del nostre país, tant els d´elit com els de base.

En els següents enllaços les diferents federacions esportives catalanes ens proposen exercicis per seguir amb la nostra preparació física, muntatges de vídeos, dietes saludables, guia de gestió psicològica davant de quarantenes, classes dirigides..

La Federació Catalana de Futbol ofereix diàriament una sessió del programa d´entrenament, dirigit a federats i federades, per mantenir la condició física durant l´aturada de la competició. Aquí teniu l'enllaç a una de les sessions, però en teniu moltes més!

Perquè el bàsquet mai s'atura del tot i perquè aquests dies a casa com a prevenció de propagació del coronavirus siguin més entretinguts, des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ens proposen publicar el nostre vídeo de bàsquet a casa a xarxes socials amb l'etiqueta #BàsquetMaiPara (des de cistelles impossibles en una cistella de bàsquet de qualsevol mida, a exercicis tècnics en espais reduïts, passant a encistellar qualsevol element en una cistella o similar).

Publicat el 25 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^