Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Oferim el servei de l'OMIC i informació de mesures econòmiques per empreses i autònoms fer front al COVID-19

L'Oficina Municipal d'Informació i defensa del Consumidor (OMIC) és un servei gratuït d'informació, ajuda i orientació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar per garantir a la ciutadania els seus drets bàsics de consum.

El servei l'atén l'advocat Oriol Contreras que durant la situació de confinament segueix oferint el seus serveis on-line. Una de les seves tasques és interpretar les diferents directrius econòmiques o mesures de consum que s'apliquen aquests dies. El servei es manté operatiu i amb un accés directe a través del correu electrònic omic@arenysdemar.cat

Algunes de les informacions presentades, 

Ajudes econòmiques al lloguer arran del covid-19

Per tal de fer front a les situacions de vulnerabilitat econòmica i social sobrevinguda arran del COVID-19 el Consell de Ministres ha aprovat les següents ajudes al lloguer

Fitxer Acrobat-PDF de (64.94kB)

Fitxer: Escrit_sobre_la_morato__768_ria_del_deute_hipotecari.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 64.94 kB

Ajudes, mesures i recomanacions per a empreses i persones treballadores

El Departament d’Empresa ha creat un servei d’atenció digital a les empreses, autònoms i professionals per informar de les mesures adoptades en matèria econòmica pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de l’Estat per fer front a la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2. I en el marc de la Finestreta Única Empresarial, el Departament d’Empresa i Coneixement posa a disposició d’aquests col·lectius un servei d’atenció personalitzada a través de diversos canals: podeu accedir-hi des d'aquí.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica en col.laboració amb la Fundació Universitària Martí l'Humà, s'ha habilitat un formulari perquè els autònoms i comerços d'Arenys de Mar facin les seves consultes o dubtes i així acompanyar-los en aquest procés. Cal fer la seva consulta des d'aquí.

Informació des del Servei d'Ocupació de Catalunya

El SOC ha posat en marxa un nou servei d’atenció telefònica gratuïta, a través del 900 800 046 (l’horari d’atenció telefònica és  de dilluns a divendres de 8h a 14h), per donar resposta a tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball i també sobre la Renda Garantida de Ciutadania.  Podeu trobar més informació des d'aquest l'enllaç.

 

Publicat el 27 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^