Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Dotació informàtica i connectivitat per poder seguir el curs escolar

La regidoria d'Educació segueix fent la logística de distribució d'equipaments informàtics i connectivitat a un centenar d'alumnes dels centres escolars arenyencs que s'ha detectat que ho necessitaven per poder seguir els seus estudis des de casa.

Una trentena d'alumnes de l'Institut Els Tres Turons van ser els primers, la setmana passada, a rebre ordinadors del centre i de L'AMPA. Els conserges municipals van repartir els equip i els van portar a cada casa. A les famílies que ha calgut facilitar connectivitat, des de dilluns, l'Ajuntament els reparteix uns pack d'accés via xarxa 4G. Vodafone ha ofert gratuïtament 80 d'aquests packs, que ja s'han estat repartint, també entre famílies de l'escola La Presentació.

Les escoles Joan Maragall i Sinera, amb 40 i una 17 de famílies per dotar d'equipament informàtic, estan pendents de la solució final que ha previst el Departament d'Educació, de cedir equipaments propis dels centres. Aquesta operació la fa l'empresa que té la concessió del manteniment de les aules i les xarxes informàtiques educatives. Es preveu que es resolgui durant aquesta setmana.

La regidoria d'Educació també ha previst el treball online dels dos curs de PTT-PFI. Els nois i noies han estat connectats des de l'inci del confinament amb les seves tutores i especialistes amb treballs on-line. Avui també han de rebre alguns dels equipaments de connectivitat que els han de facilitar i  donar millor accés, que fins ara, en alguns casos només han fet via mòbil.

La setmana passada també es va fer la gestió de portar tres equipaments a Arenys de Mar per alumnes arenyencs del centre  d'educació especial Horitzó de Pineda.

Publicat el 28 d'abril de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^