Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'alumnat de sisè de primària podrà fer la Vela escolar durant les vacances d'estiu

Vela BNAMLa regidoria d'Esports i el Club Nàutic d'Arenys de Mar han arribat a un acord per poder realitzar el programa de Vela escolar amb l'alumnat de sisè de primària més enllà de la finalització del curs. L'aturada presencial de les classes va obligar a suspendre aquesta activitat que, cada any, fan tots els cursos de sisè de primària  durant el tercer trimestre.

La proposta que ha fet el CNAM es poder realitzar el programa de Vela escolar durant els mesos de juliol i agost des de la Base Nàutica. L'activitat queda fora de la programació escolar, atès que serà en temps de vacances, i les famílies interessades hauran d’acompanyar als seus fills i filles fins la base nàutica per fer l’activitat. L’activitat sera gratuïta i no comportarà cap despesa a les famílies. I cada participant tindrà una llicència federativa que li donarà cobertira amb una assegurança. 

Aquesta setmana s'ha comunicat aquesta proposta a les famílies, atès que hauran de fer una inscripció personal. Un cop es conegui el nombre d’inscrits de cada una de les escoles, el Club Nàutic organitzarà les mateixes sessions del programa original de Vela escolar, amb el mateix format i es proposarà un calendari de dilluns a divendres a les tardes.

El CNAM ja han començat a preparar-se en les mesures seguint les recomanacions de la Federació Catalana de Vela i de la Conselleria d’Esports. S’estan preparant els protocols de desinfecció de material i embarcacions, termòmetres, protocols d’actuació, gràfica i tot allò que pugui anar avançant abans de tenir els comunicats oficials d'actuació pertinents a les activitats.

Cal fer la inscripció individual de l'alumnat

Les famílies hauran d’omplir i signar una fitxa d’inscripció que ja han rebut  (imprescindible DNI o núm. de Cat Salut de l’alumne per l’assegurança) i fer-la arribar via mail: basenautica@cnarenys.com com a màxim el dia 19 de juny a les 12.00h.  La persona de contacte és en Ferran Martínez, responsable de la BNAM (620 25 90 32 ) ell s’encarregarà de fer els grups per escoles i organitzarà el calendari i horaris per cada grup i presentar el programa definitiu.

D'aquesta manera s'ha aconseguit mantenir  el programa de Vela escolar, que s’ofereix des de la Regidoria d'Esports, i mantenir l'aposta per acostar als més joves a les activitats de la mar. Tanmateix es crea una nova activitat durant les vacances, justament en un estiu que serà prou complicat per reeixer dels efectes de la pandèmia de la covid-19.

Publicat el 27 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^