Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'ONCE presenta a Arenys de Mar el seu nou model de quiosc de venda

quiosc onceONCE quioscL'ONCE ha presentat, aquest matí, aArenys de Mar, el seu nou model de quiosc de venda. Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. L'ONCE preveu una implantació progressiva d'aquest nou model de cabina arreu de Catalunya.

L'acte ha comptat amb la participació d'Annabel Moreno, alcaldessa d´Arenys de Mar; Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; José Miguel Jiménez, director de l'ONCE a Mataró i un grup de venedors i venedores d'Arenys i la comarca. 

L'ONCE ha destacat  la col·laboració i el treball de l´Ajuntament d´Arenys de Mar per fer possible la integració i posada en marxa d´aquest nou model de quiosc a la vila. Els próxims diies s'acabaran de canviar els quioscs antics que encara hi ha pendents per ser més complicada l'obra.

Amb el nous quioscs, una de les icones dels carrers i places de Catalunya, l'ONCE canvia la imatge d'aquesta porta d'accés a un món d'inclusió social, que millora les condicions laborals dels agents venedors de l´ONCE i que també renova la imatge de la ciutat. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.

El nou disseny compleix amb els requisits d'accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L'exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre,  és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d'una rampa fixa d'accés a l'interior del quiosc, a més que totes les zones d'exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s'inclou una cadira ergonòmica. 

Publicat el 4 d'agost de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^