Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
L'entrada al Teatre Principal és gratuïta

jifLes Jornades Internacionals Folklòriques (JIF) de Catalunya, que organitza Adifolk tornen a Arenys de Mar, enguany amb una actuació de dansa folklòrica de Colòmbia a càrrec de la Compañia de danza Sentimiento Cimarrón.

L'any passat Arenys de Mar va reestablir el vincle amb Adifolk i l'organització de les JIF que implica una quinzena d'ajuntaments catalans que durant la primera quinzena de setembre fan una programació simultània arreu de Catalunya.

Enguany, les mesures de prevenció per la Covid-19 , també afecten a la celebració i com s'han organitzat les jornades. L'espectacle de la Compañia de danza Sentimiento Cimarrón es presentarà diumenge, 6 de setembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal. L'entrada és gratuïta però l'aforament és limitat.

Per poder-hi assistir cal reservar entrada a través del web del Teatre Principal:
https://teatreprincipal.cat/esdeveniments/adifolk-2020-colombia/

Sentimiento Cimarrón

La Compañia de Danza Sentimiento Cimarrón és una companyia de dansa folklòrica colombiana nascuda l’any 2005 per tal de transmetre per mitjà de la dansa tradicions culturals i manifestacions folklòriques populars, provinents de diferents regions de Colòmbia. Presenten un espectacle artístic basat en els diferents matisos i colors del folklore colombià, resultat del llegat històric de la barreja de tres cultures: indígenes americanes, africanes  i espanyola. Músiques tradicionals amb una posada en escena amb diverses parelles de ball.

Programa complet de les JIF 2020

Fitxer Acrobat-PDF de (1.74MB)

Fitxer: ADIFOLK_JIF2020._Programa_oficial_c51xd9b53xt0.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 1.74 MB

Publicat l'1 de setembre de 2020