Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El primer de març comença el nou servei directe d'autobús a l'Hospital de Mataró

autobusPresentacioEl director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat avui als alcaldes d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, el nou servei de bus que connectarà ambdòs municipis amb l’Hospital de Mataró.

El nou servei, operat per Sagalès, estarà format per 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí.

El director de Transports i Mobilitat, ha destacat que “aquest nou servei és bàsic per donar una opció de transport públic a tots els ciutadans d’Arenys de Munt i Arenys de Mar que necessiten accedir a l’Hospital de Mataró. La
població ha de comptar amb un transport públic que els acosti de forma ràpida als centres".

La negociació d'aquesta proposta va iniciar-se fa un any. El nou servei començarà el proper dia 1 de març. El servei es podrà utilitzar amb els títols de viatge del transport integrats i l'anada o tornada a Mataró amb l'aplicació de 2 zones o les propies de l'operador (al mateix autobús es podrà comprrar el títol). L'empresa Sagalès, que gestiona el servei, ha destacat i recomenat l'ús de l'app que ofereix tota la informació dels horaris i novetats dels seus serveis.

Horaris previstos de la nova línia i parades:

Fitxer Acrobat-PDF de (52.95kB)

Fitxer: horaris_hospital_de_mataro.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 52.95 kB

Publicat el 22 de febrer de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^