Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Policia local i Mossos reforçaran la vigilància preventiva al carrer

Mesa de seguretat

Mesa de seguretat

La Mesa operativa de seguretat que es convoca, periòdicament, amb els comandaments de Mossos d'Esquadra i la Policia local s'ha reunit, aquest matí, per fer el seguiment de la seguretat local i proposar noves actuacions que puguin millorar-la.

L'estadística de seguiment del conjunt de delictes és favorable i indica una dismininució, malgrat que la sensació de la ciutadania pugui ser d'un increment de delictes i  la inseguretat. Els responsables de seguretat han valorat que alguns fets puntuals, que s'han produït les darreres setmanes, incrementen aquesta apreciació de la ciutadania,  encara que des des dels cossos policials no es comparteix aquesta sensació. L'increment de detencions aquestes setmanes reforça l'eficàcia de l'actuació policial.

Els dos cossos han acordar reforçar la vigilància preventiva i el treball conjunt, que actualment es valora com molt efectiu i força coordinat. En aquesta línia de treball es preveu reforçar la presència a punts estratègics del municipi, es especial, l'a rodalia de l'estació de Renfe i les entrades i sortides de la ila. Aquest increment de presècia preventiva es farà d'una manera especial en les franges horàries de tarda-nit.

Publicat el 5 de març de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^