Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'activa el Consell de les Dones

Consell de les Dones de 2013La regidoria d'Igualtat està activant la constitució del Consell de les Dones i preveu que, el proper mes de maig, pugui fer una primera reunió amb totes les parts que es previst que el conformin. D'acord al reglament vigent del Consell preveu diverses formes de representació, a títol personal i col·lectiu, i la regidoria fa una crida àmplia a tothom qui en vulgui formar part.

El reglament, aprovat l'any 2011, preveu la participació al Consell de Dones d'una representant de "cada una de les entitats inscrites en el Registre d´entitats locals i grups de dones (d´una altra entitat) l´objecte específic de les quals sigui la igualtat d´oportunitats entre dones i homes". També es preveu la representació duna dona de cada una de les associacions de veïnes i veïns de la vila i de cada una de les associacions de mares i pares (AMPA) dels centres educatius de arenyencs.

El Consell es complementa amb representants de cada un dels sindicats i de cada grup polític amb representació municipal. També es preveu la participació d'una representant  dels mitjans de comunicació pública municipal i fins a 5 dones, a títol particular.

La regidoria d'Igualtat està treballant, aquestes setmanes, per organitzar la representació de les entitats més estructurades però fa una crida a les entitats i dones que hi vulguin implicar-se a contactar a través del correu electrònic (igualtat@arenysdemar.cat)

La constitució del primer Consell de Dones va ser l'any 2013 i una de les primeres actuacions de l'època ser el desenvolupament del Pla d'Actuació Municipal per a la Igualtat de Gènere (PAMIG). 

Publicat el 13 d'abril de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^