Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Diplomes als participants del 'Gimnàs de la Gent gran'

gimnàsLa pandèmia ha marcat, com en moltes altres activitats de grup, el curs i el programa d'activitats del "Gimnàs de la Gent gran", nom pel que es coneix una de les activitats incloses en el Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida que promou la Regidoria d'Esports.

El curs va comença el 23 de novembre, unes setmanes més tard del previst arran del confinament de tardor. Malgrat això després s'ha pogut mantenir l'activitat restringint l'aforament i combinant els grups. En total 66 persones, organitzades en grup més petits, han seguit les classes i, aquest matí, han recollit el diploma acreditatiu d'haver fet el curs.

La cloenda de curs d'enguany no s'ha pogut fer amb el tradicional pica-pica i en canvi s'ha fet un obsequi d'una bossa esportiva a cada alumne.

Ara, en l'epoca d'estiu, durant el juliol, les activitats pels majors de 60 anys, seran l'aquagim (que es fa a la piscina del CNAM) i passejades setmanals per l'entorn arenyenc.

L'Ajuntament organitza activitats físiques adequades a les necessitats del col·lectiu de vilatans arenyencs, amb l’objectiu de millorar la salut i aconseguir una bona qualitat de vida. Aquest programa va dirigit per a persones més grans de 60 anys.

Publicat el 17 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^