Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Avís i alerta per l'onada de fred

FREDORADA

L'Ajuntament d'Arenys de Mar  ha activat el protocol, en situació de fredorada, per persones sense llar. Se'ls ofereixen diversos recursos que són lliures de disposar-ne.  

Des de la Policia local i Serveis municipals es vetlla per evitar vessaments d'aigua als carrers (s'ha tancat el reg) i la brigada de Serveis municipals té preparada sal per escampar als carrers. Feu atenció als consells per la seguretat personal i de les llars.

Consells d'autoprotecció de la Direcció General de Protecció Civil

Davant l'avís de baixada extrema de les temperatures , si vius en zones aïllades o fora dels nuclis urbans, mantén un rajolí d’aigua corrent a les aixetes per evitar que les canonades es congelin.
En dies de fred intens, evita que surtin al carrer els nadons, la gent gran i les persones que pateixen malalties respiratòries.

Vesteix-te amb roba i calçat adequats per a temperatures baixes i posa't diverses capes per mantenir la calor corporal durant més temps. Protegeix-te també la cara i el cap i tingues a mà guants i bufanda.

Més consells per a sitacions de risc per fred:
https://interior.gencat.cat/.../riscos.../onada_de_fred/

En situació d'emergència seguiu les informacions i les indicacions de les autoritats. Informeu-vos a través dels mitjans de comunicació social (emissores de ràdio, televisió, web, twitter, etc.).

Recordeu, si necessiteu ajuda durant l'emergència, truqueu al 112.

Publicat el 19 de gener de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^