Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Premis 'Arenys Acció' per l'empresa i la reactivació econòmica

Premis AccióL'Ajuntament d'Arenys ha creat i atorgarà els Premis 'Arenys Acció' per reconèixer l'acció empresarial i l'emprenedoria arenyenca. Una proposta que neix amb la voluntat de ser un element més per incentivar i acompanyar la reactivació econòmica local postpandèmia.

Els Premis Arenys Acció responen a la voluntatde reconèixer l’activitat de les empreses i persones autònomes arenyenques, el seu talent, la responsabilitat social, la creatividad i la trajectòria i l’èxit empresarial. Una reconeixement que pretén visibilitzar i donar valor l’esforç per potenciar el teixit econòmic arenyenc. L'atorgament dels premis es faràel 27 d'abril de 2022 a la sala '1 d'octubre' del C.C.Calisay.

El Consell municipal de Promoció econòmica és el promotor d'aquesta iniciativa i ha creat una comissió, que realitza  les funcions de jurat del premis, d'acord a criteris de trajectòria professional, impacte local, innovació o altres elements que puguin ésser valorats pels membres de la Comissió. Almenys una de les distincions es farà d’acord al concepte ‘Producte d’Arenys’ orientat a reconeixer el treball de persones i empreses del sector primari (agricultura/pesca). I també es proposa una distinció específica per distingir el treball de persones o empreses de restauració i d’hostaleria a Arenys de Mar

Publicat el 17 de març de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^