Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Compra a Arenys! Nova campanya de promoció del comerç local

L'Ajuntament d'Arenys de Mar i la Unió de Botiguers (UBICA) han presentat la campanya “Compra a Arenys”. Una actuació de dinamització comercial que forma part del pla de reactivació econòmica per donar suport al comerç i la restauració, i que respon a la demanda del sector comercial perquè es posi l’accent en incentivar la compra de proximitat.

La campanya te com objectiu destacat promocionar el comerç i apel·lar a la responsabilitat dels veïns i veïnes d’Arenys així com dels possibles visitants i estiuejants de la temporada primavera-estiu a  Arenys de Mar.  S’ha optat un eslogan directe, clar i concís : Viu a #Arenysdemar i #Comprarenys per visibilitzar els valors que aporta el comerç de proximitat, els serveis i la restauració.

El comerç i la restauració constitueixen una de les principals activitats econòmiques d’Arenys de Mar i són, a més, les principals activitats generadores d’ocupació al municipi. Així, fomentar el comerç de proximitat és fomentar el benestar i la qualitat de vida.

La campanya vols enfatitzar els següents aspectes :

  • Paper clau que han tingut els comerços de productes de primera necessitat durant la pandèmia
  • El reconeixement als establiments que han continuat donant servei
  • La responsabilitat de tota la població a l’hora de tornar al comerç local i de proximitat  
  • La professionalitat dels comerciants i restauradors que ofereixen atenció personalitzada, bon tracte i seguiment al client

La campanya tindrà diversos suports i ja es visible en les banderoles que s'han penjat a la Riera.

Publicat el 22 de març de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^