Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Arca del Maresme comença a fer la recollida de residus d'Arenys de Mar

kit reciclatgeAquest Primer de maig l'empresa l'Arca del Maresme, que assumeix el contracte després d'haver guanyat el concurs d´adjudicació, ha començat a operar el servei municipal de recollida de residus municipals.

El canvi d´empresa que gestiona el servei no afecta encara al sistema de recollida, que encara seguirà amb el format mixt, amb porta a porta i contenidors. L´inici del servei de l´Arca del Maresme és el preludi del canvi de sistema i la nova empresa ja va presentar-se al concurs per poder fer la recollida amb les noves condicions de porta a porta a tot el municipi.

L'equip humà del servei segueix essent el mateix atès que el personal s'ha subrogat. Malgrat això hi ha nous elements de coordinació i organització dels equips que fan la recollida. Les darreres setmanes l'equip de Medi Ambient i la nova empresa han estat planificat com iniciar aquest nou servei.

L'Ajuntament manté altres serveis de recollida de residus com la Deixalleria mancomunada d'Arenys de Munt, que gestiona l'empresa pública GUSAM, i els serveis de la deixalleria mòbil, sense canvis de moment, que gestiona l'empresa Resmar del Consell Comarcal.

Respecte les incidències que pugui haver-hi al servei, la ciutadania es pot adreçar al servei de recollida selectiva a través del telèfon 663 914 720  i al correu electrònic info@arcadelmaresme.com, principalment per gestionar la recollida de voluminosos i també per traslladar les incidències que puguin sorgir relacionades amb el servei. 

Publicat el 2 de maig de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^