Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es presenta la nova temporada del Teatre Municipal

programEl Teatre Principal ha anunciat i presentat la nova programació d'aquesta temporada de tardor, que es podrà gaudir des del proper diumenge 18 de setembre fins al 18 de desembre.

Ja es pot descarregar la nova programació (en format PDF) al mòbil o consultar tota la informació i comprar les entrades de tots els espectacles a la pàgina web del teatre (www.teatreprincipal.cat).

La temporada arrenca el diumenge 18 de setembre amb Les bones intencions, una obra interpretada per Míriam Iscla i Joan Negrié. Aquesta serà una de les dues obres de teatre per a adults que es podran veure aquesta temporada, l'altre, a finals d'octubre, serà Monopoli, text guanyador del combat de dramatúrgia de Temporada Alta 2020 i interpretat per Sara Espígul i Eduard Buch.

La programació també proposa tres concerts ben diferents: a l'octubre, un de música clàssica amb Nexus Piano Duo; al novembre, un del tot innovador, format per un quartet de corda i una bateria, ells són els Northern Cellos, i al desembre, tancant aquesta temporada, es presentarà un concert de Nadal, a ritme de swing, de la mà de Swing Engine.

A finals del mes de novembre, dues companyies de dansa contemporània visitaran Arenys amb el seu espectacle produït conjuntament El fil del silenci.

La programció per públic familiar inclou, per les tardes de diumenge, quatre propostes: Sopa de pedres, L'arc de sant Martí i la lluna, La motxilla de l'Ada i Amb p de pallaso, quatre espectacles ben diversos i molt interessants.


Finalment, no hi falten les retransmissions, en directe via satèl·lit, amb tres òperes i tres ballets des de la Royal Opera House de Londres, amb títols com: Madama Butterfly, Aida, Mayerling... i alguns més que podreu descobrir en aquesta programació.

Publicat l'1 de setembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^