Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament donarà el seu primer Tió a tots els nadons arenyencs de 2022

Tio. Foto: Enric PeraL'Ajuntament d'Arenys de Mar obsequiarà amb un petit Tió tots els nadons arenyencs nascuts durant l'any 2022. Aquesta és una nova activitat emmarcada en la Festa del Tió d'Arenys, que començarà l'11 de desembre amb la Despertada del Tió i clourà, el cap de setmana següent, fent cagar el Tió.

El Centre Cultural Calisay acull totes aquestes activitats i esdevé durant aquests dies l'espai comú que allotja el Tió i, també, on tots els infants arenyencs el poden visitar i donar-li menjar.

Enguany, el conjunt d'activitats relacionades amb aquesta festa s'incrementa amb l'entrega del primer tió als nadons arenyencs. Aquesta acció adreçada a les famílies amb nadons nascuts el 2022, es farà el diumenge 11 de desembre, a continuació de la Despertada i mentre se celebra el Taller de tions, al pati del Calisay. 

Les famílies amb fills i filles nascudes durant l'any 2022 i que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa s'han inscriure, prèviament, a través d'aquest formulari. Un cop confirmada la seva inscripció, se'ls enviaran les instruccions per poder recollir el seu Tió durant l'acte que tindrà lloc al migdia, a continuació de la Despertada, a la sala Primer d'Octubre del Centre Cultural Calisay.

Publicat el 23 de novembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^