Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les propostes seleccionades per la ciutadania que s'inclouran al Pressupost 2023

pressus participatius

El Pressupost Participatiu municipal de 2023 ha conclòs el seu procés final amb la selecció de les propostes guanyadores. Mitjançant una votació oberta, enguany s'han distribuït 165.000 euros en inversions. 

La proposta guanyadora ha estat l'actuació de patis verds i naturalitzats a l'Escola Joan Maragall, valorada en 30.000 euros, que ha rebut 390 suports. Aquesta primera proposta ha quedat molt distanciada de les següents, que també seran finançades amb el Pressupost Participatiu.

La segona proposta seleccionada ha estat el projecte de conservació i neteja de rials, valorat en 60.000 euros, que ha rebut 197 suports. En tercer lloc, ha estat seleccionada la millora d'espais infantils i sense exclusió social (instal·lació de nous elements de joc), valorada en 21.000 euros, amb 164 suports. També ha estat seleccionada la dotació de la cuina de l'Escola Bressol dels Colors, per un import de 38.500 euros, amb un suport de 124 persones.

La darrera opció seleccionada ha estat la inversió de 15.000 euros en passarel·les fins al bat de l'aigua a les platges, que ha rebut 96 suports. 

El procés de selecció, un cop integrada la votació en línia (on-line) i validada la votació presencial a través d'urnes, s'ha realitzat escollint, en sentit invers, de la proposta amb més suports a la de menys suports, i en funció que l'estimació econòmica de la proposta tingués marge del saldo restant de la partida inicial de 165.000 euros.

La llista final de suports es pot consultar al web de Decidim o en aquest PDF.

A part d'aquestes inversions ja s'havien aprovat les accions de la campanya de sensibilització a la convivència i la corresponsabilitat cívica (proposta que fusionava diverses de similars recollides en la fase de presentació de propostes) i valorada en 20.000 euros i també destinar 5.000 euros per a l'acció divulgar les plantes aromàtiques. El Pressupost Participatiu també preveu la selecció de projectes que farà el Consell dels Infants per valor de 10.000 euros.

Publicat el 29 de novembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^