Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La comunicació P2P, una eina per a les entitats
comunica'tDes de la Regidoria de Participació Ciutadana us informem que el proper dimecres 13 de maig a les 19h, a la Sala Noble del Calisay, es presenta la xerrada demostració que porta per títol Comunic@'t! La comunicació P2P, una eina per a les entitats, que s´emmarca dins el Pla de Formació associativa. Aquest acte té per objectiu mostrar a les entitats i associacions i als arenyencs i arenyenques en general, algunes de les tecnologies que poden facilitar el treball diari i, concretament, en relació a la comunicació interna.

Aquesta xerrada té un component informatiu i demostratiu molt entenedor que es complementa amb un taller pràctic, en el qual els assistents s´hi podran inscriure al finalitzar la sessió. Es tracta d'un taller per a la comunicació de les nostres associacions, que es durà a terme l´endemà dijous 14 de maig a les 4 de la tarda i fins a les 6h, a l'Aula d'Informàtica situada al carrer de les Doedes, 23.

Per a més informació us tornem a adjuntar el full del calendari del Pla de formació associativa que forma part d´aquesta formació per aquests propers mesos.

Cal que indiqueu les activitats que us interessa apuntar-vos, indicant el nom de l´associació i dels representants, i l´envieu al correu electrònic participacio@arenysdemar.cat o bé, la lliureu els dies feiners de 10 a 14h al Servei de Participació Ciutadana de l´Edifici Xifré: C. Auterive, s/n.

Per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 93 795 73 59.

Informació relacionada
Publicat el 12 de maig de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^