Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP)
 • Els mòduls de Can Nadal d'Arenys de Mar ofereixen un servei públic i gratuït d'atenció als infants de 0 a 6 anys. Es tracta d'una ampliació del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Maresme, que ofereix la Fundació El Maresme des de 1982, per donar atenció als veïns del nord de la comarca.
 • Serveis que ofereixen

  Es considera l'atenció precoç com el conjunt d'actuacions adreçades als infants de 0 a 6 anys i les seves famílies en l'àmbit de la prevenció, la detecció, el diagnòstic i la intervenció terapèutica, de caràcter interdisciplinar. L'atenció precoç va adreçada als infants que presenten trastorns en el seu desenvolupament (crònics o transitoris) o que es troben en situació de risc de patir-los, o bé que presenten dificultats en la criança.

  Aquesta tasca assistencial, d'atenció i prevenció es porta a terme als centres de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP). Incidint d'una manera clara i directa també en les famílies i treballant coordinadament amb la comunitat (Àrees Bàsiques de Salut, escoles, hospitals, Serveis Socials...).

  Els centres de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP) estan integrats en el Sistema català de serveis socials des de juny de 1995. L'octubre de 1998 es va establir una xarxa bàsica de serveis socials de responsabilitat pública a tot el territori català, mitjançant la fórmula de concertació dels serveis d'atenció precoç, d'aquesta manera es garanteix aquest servei públic a tot Catalunya.

  El CDIAP del Maresme és un servei de la Fundació El Maresme, que es va crear el 1982. L'accés i utilització del servei és completament gratuït. L'equip multidisciplinar està integrat per psicòlegs, fisioterapeutes, psicomotricistes, logopedes, neuropediatra, psiquiatra i treballador social.

 • Enllaços per a més informació
 • Mòduls de Can Nadal, s/n 08350 Arenys de Mar
 • 93 795 95 03
 • 93 790 83 32
 • Cal concertar hores de visita
 
Imprimir
^