Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Supervisió de l'estat de les platges i control de les zones de bany

Supervisió de l'estat de les platges

Des de l'Àrea de Medi Ambient, com a departament gestor de les platges, es duu a terme la supervisió de l'estat de les quatre platges d'Arenys durant la temporada d'estiu, amb una peridiocitat mínima de dues inspeccions setmanal complertes. A través d'aquestes inspeccions es fa una revisió exhaustiva de l'estat de diversos aspectes d'interès, com són:

- Qualitat de l'aigua i la sorra (visual).

- Neteja de la sorra (manual i mecànica).

- Estat del mobiliari de les platges (passeres, papereres, dutxes, bans, taules de pícnic, tanques paisatgístiques i senyalització).

- Desenvolupament de les activitats econòmiques de temporada (guinguetes, gandules i tendals).

- Altres incidències.

A banda d'aquestes inspeccions setmanals complertes, el personal de Medi Ambient també realitza altres revisions setmanals parcials de l'estat general de les platges, centrades en detectar possibles incidències.

A més, tant l'empresa que realitza el servei de neteja de les platges com la que fa el servei de vigilància i salvament i també la Patrulla de Platges informen diàriament a l'Ajuntament de les possibles incidències detectades pels seus operaris.

Control de les zones de bany

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat de Catalunya cada temporada d'estiu s'encarrega de dur a terme el control analític de l'aigua de les zones de bany de les platges del litoral català, amb una periodicitat quinzenal entre l'1 de juny i el 15 de setembre. D'aquesta manera, realitza un seguiment de la qualitat de l'aigua de les zones de bany de tot el litoral català i és capaç de detectar possibles casos de contaminació que afectin les condicions de bany.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es fa difusió dels resultats obtinguts de les analítiques realitzades a les aigües del nostre front litoral durant la temporada d'estiu, mitjançant l'enllaç d'aquest web  "Qualitat sanitària de l'aigua", a través dels panells informatius de les diferentes platges i mitjançant els panells informatius "Infoplatges" de les guinguetes instal·lades a les platges. 

 

 

 
Imprimir
^