Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
1ª Passejada del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2017 - 2018
A Sant Julià de Vilatorta

La regidoria d’esports de l'Ajuntament d’Arenys de Mar, el passat 23 de novembre va iniciar les passejades pels entorns naturals que s’organitzen dintre del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida (PESQ).

 

 En aquesta primera sortida es va anar a Sant Julià de Vilatorta (Osona), en la qual van participar 46 persones acompanyades pels tres treballadors del programa PESQ.

 

Aquestes passejades es realitza amb el col·lectiu de vilatans que està inscrita al Programa de Salut i Qualitat de Vida i està inserit dins de la seva programació amb l’objectiu de mostrar la vessant de l’esport a la natura. Aquest cicle consisteix en quatre passejades per les serralades més emblemàtiques de Catalunya.

 

La sortida de la passejada va ser a les 8h des del Calisay i ens vam dirigir al nostre destí; es va arribar a les 9.30h, la qual cosa vam aprofitar per agafar forces mitjançant un bon esmorzar.

 

La passejada es va iniciar a les 10.45h; i vam fer el següent recorregut: Capella de Sant Roc, la Font de Puigsec, bassa de Puigsec, bassa del Brudon i el Castell de Bellpuig; amb un nivell de dificultat mitja -baixa i havent recorregut aproximadament uns 7 Km.

 

A les 14 hores, un cop finalitzada la passejada vam dinar en el restaurant Els Lleons de Vilalleons. A les 17 hores, vam sortir direcció a Arenys, amb una gran satisfacció per tal i com havia transcorregut el dia.

 

Cal destacar que la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Arenys de Mar assumeix totalment amb el cost d’aquesta activitat.

 

La regidoria d’esports, volem aprofitar per agrair la col·laboració, cooperació i bona voluntat de tots els participants en aquesta sortida.         

Publicat el 28 de novembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^