Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La càmera de control d'accés al c. de l'Església entra en fase de proves

càmera c. esglésiaUn cop finalitzades les obres de recol·locació de les lloses del carrer de l'Església, aquesta setmana començarà a funcionar la càmera de control de pas de vehicles en aquest carrer, amb la qual es vol pacificar el pas de cotxes i donar prioritat als vianants en tant que es tracta d'un carrer peatonal. A més, aquest sistema de gestió automatitzat del trànsit també respon a la demanda del Síndic per posar solució a les molèsties i desperfectes que havia causat el pas de vehicles de grans dimensions en aquest carrer.

Per tal de donar a conèixer la mecànica perquè els veïns del carrer puguin passar-hi amb els seus vehicles sense ser sancionats, l'Ajuntament els ha fet arribar una carta on s'informa del procés a seguir. En aquest sentit, els veïns hauran de comunicar a la Policia Local, amb una antelació de 24 hores, una sèrie de dades per poder donar-los d'alta al sistema i garantir-los la lliure circulació pel carrer de l'Església.

En aquest sentit, hauran d'aportar còpia del DNI, del permís de circulació i de la fitxa tècnica del vehicle o vehicles a autoritzar, si bé molts dels veïns ja han fet la gestió en les darreres setmanes. Els vehicles i camions comercials tindran autorització per passar durant els horaris de càrrega i descàrrega.

Des d'ara i fins al 24 de juliol, es portarà a terme d'un mes de prova del sistema de captació d'imatges per garantir que tot el veïnat conegui el seu funcionament i es produeixin el mínim d'incidències possible.

Publicat el 22 de juny de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^