Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El 'Projecte Radars' ja s'ha donat a conèixer als vilatans

La Regidoria de Gent Gran va presentar oficialment el passat divendres 26 d'octubre el 'Projecte Radars' al conjunt de la població.

L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, i el regidor de Gent Gran, Carles Sala, van presentar als veïns i veïnes del municipi el projecte en un acte lúdic i festiu a la plaça de l'Església, on tots els assistents van poder gaudir d'un concert a càrrec de l'Escola de Música Municipal Carles G. Vidiella i una mostra de sevillanes i altres danses a càrrec de l’Esplai de la Gent Gran i d'alumnes de dansa de la vila.

Els assistents també van poder gaudir del conte l’Escombreta, escrit per Albert Estengre i narrat per ell mateix, que explica la història d'una dona gran que podria haver estat usuària del 'Projecte Radars'.

L'acte va acabar amb una xocolatada popular i un bon grapat de persones interessades en fer-se voluntàries Radars. Si voleu participar en aquest projecte, us podeu adreçar a la Regidoria de Gent Gran, trucant al telèfon 93 795 97 77 o bé enviant un correu a radars@arenysdemar.cat.

 

Publicat el 6 de novembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^