Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Annabel Moreno, diputada per l'Alt Maresme

Annabel Moreno, alcaldessa d'Arenys de Mar, ha pres posessió, aquest matí, del càrrec de diputada de la Diputació de Barcelona per l'Alt Maresme. D'aquesta manera, un representant electe d'Arenys de Mar torna a tenir aquesta representació vinculada al districte judicial d'Arenys de Mar. 

L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha estat elegida com a nova presidenta de la Diputació de Barcelona. Marín ha estat escollida en segona votació amb el suport de 23 diputats, a la primera votació cap candidat ha reunit la majoria absoluta exigida per la llei. El nou govern de la Diputació de Barcelona serà de coalició, entre el PSC i Junts per Catalunya.

Des de la restauració dels ajuntaments democràtics la representació a la Diputació havia coincidit amb el titular de l'Alcaldia d'Arenys de Mar. Miquel Rubirola va ser el darrer alcalde que va tenir aquesta representació.

Annabel Moreno ha promès per "imperatiu legal", afegint que "treballarà per assolir la república catalana, l'absolució dels presos polítics i el retorn dels exiliats". 

#vídeo per conèixer com es composa la Diputació i es trien el seus representants.

Publicat l'11 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^