Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Photo by Aaron Burden on Unsplash
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Maricel obre portes com escola bressol municipal

Escola Maricel

Escola Maricel

El nou curs escolar ha arrencat avui  amb normalitat a les escoles bressol arenyenques. L'escola Maricel ha obert portes integrada al sistema públic després del procés que s'ha fet durant l'estiu per poder garantir la seva continuïtat i mantenir el nivell de places d'escola bressol a la vila. El procés de municipalització del centre també ha representat la continuïtat de cinc de les educadores que s'han integrat a l'equip conjunt de professionals que es gestiona a través de la Fundació Pere Tarres.
 
En el procés d'inscripció les famílies van poder triar el centre que desitjaven pels seus fills, entre l'escola dels Colors i Maricel,  i tothom que va fer l'inscripció en el termini previst ha pogut començar el curs al centre que havia escollit.
 
L'oferta al Maricel és de 74 places distribuides entre nadons (8) P1 (26) i P2 (40). Hi ha places lliures a nadons i també a P2 mentre que les dues aules de P1 son plenes. A l'Escola dels Colors, que oferta 128 places, hi ha places a tots tres cicles, però hi ha més ocupació a P1 (8 vacants) que a  P2 (3 vacants). Aquesta mateixa setmana hi ha hagut inscricions a ambdos centres i com és habitual, les places de nadons s'aniran omplint durant el curs.

L'adaptació del centre Maricel per la seva segregació del conjunt de l'edifici de les Filles de la Caritat ja s'ha fet en una primer part per adaptar l'espai de cuina i preparació de menjar. Queda una segona obra que es farà els propers mesos per donar un accés independent i directe a l'escola que es farà per la part baixa de la mateixa finca on hi ha l'escola, a tocar del fondo de les Creus.
Publicat el 6 de setembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^