Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
AJUNTAMENT
Benvinguts i benvingudes a l'espai digital de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Annabel MorenoA través d'aquest espai volem mantenir una via de comunicació directa amb tots vosaltres: explicar el funcionament del Consistori, transmetre  les notícies que es generen des de l’Ajuntament,  donar projecció  la vila i facilitar tota la informació a l'abast d’arenyencs i arenyenques. Aquest espai web ha de ser una eina que serveixi doblement: per una banda a la gent d'Arenys de Mar, i per l'altra a tothom qui ens vulgui conèixer i visitar.

Com a alcaldessa d’Arenys de Mar, tinc el compromís amb tots vosaltres d’exercir la responsabilitat que m’ha estat atorgada. Un compromís basat en la dedicació i la responsabilitat. Exerceixo aquest càrrec amb tota la il·lusió, com no podia ser d’una altra manera, però sobretot també amb rigor, diàleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per un Arenys de Mar més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat, que ens faci sentir orgullosos de la nostra vila.

L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicació és un repte que cal anar millorant dia a dia per part d’aquest Ajuntament. Un Ajuntament pensant en el servei a la ciutadania.

La nostra vila no és aliema a la situació que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruïlla i ara és el moment d’escriure la història. Arenys de Mar no en quedarà al marge.

Estic a la vostra disposició perquè em pugueu transmetre les opinions, queixes o suggeriments que tingueu, a través del correu electrònic alcaldia@arenysdemar.cat o a través del formulari que trobareu clicant aquí. I, evidentment, em podeu trobar a l’Ajuntament! 

Arenys de Mar és un municipi fantàstic, obert al mar, ben comunicat, amb projecció de futur, un teixit comercial potent, bons equipaments, unes tradicions incomparables, un patrimoni històric extraordinari i, sobretot, unes persones, entitats i agents socials que el fan únic.

Visca Arenys de Mar!

Annabel Moreno i Nogué
Alcaldessa d'Arenys de Mar

Agenda de l'alcaldessa
Perfil d'Annabel Moreno

Destaquem
 
Imprimir
^