Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Carnaval dels sardinetes
Més de 800 persones inscrites a la rua de dissabte a la tarda. Torna el concurs de disfreses al Ball de Carnaval.

L´Arribada de Sa Majestat Carnestoltes al Mercat Municipal és el tret "oficial" d'inici de les festes de Carnaval a Arenys de Mar. Aquesta setmana les escoles, l'Institut i la Biblioteca ja l'han celebrat de manera activa amb tota mena de propostes. Les cites tradicionals com l'Escudella de pobres o l'Enterrament de la sardina es combinen amb noves convocatòries que agafen força com la butifarrada i els balls.

L'arribada del Rei Carnestoltes serà al Mercat municipal i la benvinguda tindrà continuïtat amb les Tapes al Mercat. Les "tapes" comencen a les 8 de la tarda i el Carnestoltes s'espera que arribi cap a les 9, al vestibul de la Plaça del Mercat, que ja fa dies que es ambientada i preparad per celebrar la festa. Els paradistes i establiments que participen a la cita gastronòmica d'aquest divendres s'ambientaran  amb disfresses i decoració de Carnaval per fer més sonada la festa.

Intens dissabte de Carnaval

El mercat de dissabte també tindrà elements de Carnaval i, durant el matí, a la Placeta de l´Església, es farà un taller de maquillatge. A partir de les 5 de la tarda, es previst que arrenqui la Rua de Carnaval, des del carrer de Montserrat, Riera avall. Hi ha inscrites 8 comparses i hi participaran mmés de 800 persomns. Acabarà a la Placeta on es farà el ball infantil amb el grup Amadeu i Companyia.  Sense poder reposar ja enceta la següent activitat al Centre Cultural Calisay on l´Arenys Bàsquet s'encarrega d'organitzar la Botifarrada i el Ball de Carnaval que, començarà a partir de 2/4 de 9 del vespre, i comptarà amb l'animació musical de DJ Xavi Regàs i Marc Contreras.  Enguany es recuperaran els premis  a la millor disfressa individual, la parella i grup.

Els actes programats sseguiran el dimarts amb la tradicional Escudella de Recapte que s'encarrega de preparar l'agrupament Flos i Calcat i es clourà dimecres amb la lectura del Testament del Rei Carnestoltes i el seu entrerament acompanyat de sardinada popular.

Tota la programació es pot consultar a l'Agenda municipal o al marc filtrat de "Carnaval 2020"

Publicat el 21 de febrer de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^