Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Oficina d'Atenciķ Ciutadana reobre per trāmits presencials
Cal cita prčvia i es demana  prioritat per temes de padrķ i preinscripciķ escolar.

Oficina OACL'Oficina d'Atenciķ Ciutadana retorna, aquest dilluns, a oferir atenciķ presencial al seu espai habitual, a la Plaįa de la Vila. Des del passat 16 de marį, amb la declaraciķ de l'Estat d'alarma per la pandčmia de coronavirus s'havia suspčs el servei d'atenciķ presencial i s'havia concentrat  tota l'atenciķ via telefōnica i telemātica. L'OAC s'ha adequat amb els elements necessaris per garantir la correcta protecciķ de les seves treballadores i de la ciutadania.

Es demana a la ciutadania que, aquests primers dies e retorn a l'activitat presencial, doni prioritat a temes inajornables, sobretot els relacionats amb el Padrķ d'habitants i les campanyes de preinscripciķ escolar -bāsicament de l'escola bressol. L'atenciķ presencial es farā amb cita prčvia, que es pot solˇlicitar des d'aquest formulari.

L'Estat d'Alarma manté aturats tots els terminis administratius

Es important recordar que amb la declaraciķ de l'Estat d'alarma tots els terminis administratius han estat suspesos i per tant no corre el temps fins que es normalitzi la situaciķ. Aquesta suspensiķ afecta, per exemple, a les sancions de trānsit, i per tant també  als terminis preceptius d'al.legacions. També queden congelats els terminis de les tramitacions d'expedients municipals, en favor del ciutadā, malgrat que aixō no vol dir que no s'hagin pogut seguir avanįant en la gestiķ municipal, atčs que els equips dels diferents serveis han seguit treballant.

El distintiu de la zona verda no caduca

Respecte la Zona verda d'aparcament per  residents, remarcar que no estā activa, i tampoc que no cal demanar la renovaciķ
dels distintius perquč s'ha prorogat la seva caducitat prevista per juliol.

S'incrementen els trāmits telemātics

Durant aquestes setmanes l'OAC ha seguit atenent a moltes persones a través del correu electrōnic, el web municipal i el telefon. La gran majoria de temes s'han pogut resoldre sense necessitat de desplaįaments a l'oficina i s'han derivat correctament als diversos departaments municipals.

Es demana la col.laboraciķ de tothom per donar prioritat els propers dies a aquells temes que ja s'han canalitzat a través de la cita prčvia. Preguem que abans de desplaįar-se es faci una consulta atčs que molts trāmits que fins fa unes setmanes eren només presencials, ara es poden fer per d´altres vies.

Oficina Virtual

L'Ajuntament disposa de l'Oficina Virtual que agrupa les tramitacions on-line existents. A partir d'aquest servei es pot consultar informaciķ sobre trāmits i gestions oferts des de l'oficina d'atenciķ al ciutadā. Addicionalment es pot iniciar la tramitaciķ en línia de determinades solˇlicituds i tenir accés a la carpeta del ciutadā amb informaciķ personal amb tota la garantia de seguretat.

Contactar amb l'OAC:

Publicat el 15 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^