Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Arenys de flors, el 12 i 13 de setembre
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de flors, el 12 i 13 de setembre

Arenys de flors 12-13 setembreLa regidoria de Cultura ha obert les inscripcions per participar en el 7è Concurs d’ornamentació floral de balcons, finestres i portals, carrers i aparadors comercials de la 13a edició de l’Arenys de Flors 2020.

D'aquesta manera també és confirma que l'esdeveniment, que era previst pel primet cap de setmana de juny, se celebrarà els propers 12 i 13 de setembre de 2020.

L’Arenys de Flors d'enguany serà un pèl diferent, en una altre època de l’any i immersos en la situació sanitària que estem vivint. Tot i això creiem que ho hem de fer amb seguretat però també amb tota la il·lusió del món i amb la intenció de seguir treballant perquè aquesta mostra d’art floral sigui un referent comarcal.

La proposta d’aquest any és que els veïns d'Arenys de Mar hi participin més que mai. La regidoria de Cultura fa una crida per aconseguir que les finestres, balcons, portals i aparadors comercials de la vila s'omplin de flors que donin llum i color a Arenys de Mar.

Tothom que hi vulgui participar té temps per inscriure-s’hi fins al 21 d’agost de 2020 emplenant aquest formulari.

La proposta d'Arenys de Flors 2020 està servida i ara només falta que tots hi participem activament. El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, volem que Arenys sigui altre cop un esclat de color.

 

Publicat el 4 d'agost de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^