Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Accio binoclesServeis municipals ha instal·lat a la Plaça de Salvador Espriu un binocle per poder observar tot el litoral arenyenc. Aquest equipament va ser una proposta que va aprovar el Consell d'Infants al decidir com gestionar els 10.000 euros en inversions que tenien assignats en el Pressupost participatiu de 2020.  L'altre inversió prevista amb la mateixa partida és la compra d'un futbolí que s'ubicarà a l'Espai Jove.

El Consell dels Infants és un òrgan municipal de participació, on els infants són els qui, proposen i decideixen en relació als temes de la vila i del món. El Consell  està format per representants, de 10 a 12 anys, de les escoles, esplais, agrupaments i centres socioeducatius del municipi.

Aquest passat mes de setembre també s'ha activat la proposta guanyadora del Pressupost participatiu 2020: "projecte de voluntariat de suport a la gent gran amb  la contractació d'un o una treballador/a familiar". Aquesta acció s'ha materialitzat amb la contractació d'una treballadora familiar assignada a Serveis Socials,

Publicat el 16 d'octubre de 2020