Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar celebra el Dia Internacional dels Museus amb Portes obertes i visites guiades

dia dels museusArenys de Mar celebra, aquest cap de setmana, el Dia Internacional dels Museus amb una intensa activitat per tots els públics. La programació d'actes també abasta propostes específiques adreçades a les escoles i la gent gran i es perllonguen a la setmana vinent.

L'objectiu d'aquesta celebració és recuperar la normalitat als centres i, amb les mesures sanitàries, necessaries, recuperar les visites i activitats d'abans de la pandèmia.

Per aquest cap de setmana hi ha les activitats següents, i podeu trobar més informació detallada al web del Museu d'Arenys: 

  • Dissabte 15, Diumenge 16 i Dimarts 18 Jornada de Portes Obertes dissabte i dimarts de 10 a 13h Diumenge d´11 a 13h. Amb noves propostes Rutes al teu aire i Audioguies.  
  • Dissabte 15 i Diumenge 16 Visites guiades a l´exposició Un mar de tul, el ret fi o punta d´Arenys amb el comissari de l'exposició, Joan Miquel Llodrà. Més informació.
  • Dissabte 15 i Diumenge 16 Tallers de minerals per a famílies.  
  • Dissabte 15 a les 17 i les 18h Dansa al Museu: L'home i el mar a càrrec d'Escola de Dansa Sinera.  

En totes les activitats excepte les Jornades de Portes Obertes cal reserva al 937924444 o talaverahd@arenysdemar.cat. Mascareta obligatòria i aforament reduït

Amb les escoles

Activitats, contes i tallers amb les escoles d´Arenys de Mar des del dilluns 17 al 21 de maig. El Museu d'Arenys de Mar organitza com cada any unes activitats específiques per a les escoles d'Arenys de Mar, a través de les nostres col·leccions aprenem, investiguem i ens divertim.

Amb la gent gran

Donem la benvinguda a la gent gran. Dimecres 19 a la Residència Geriàtrica Municipal, Recordarem Com era l'Arenys de Mar d'abans d'ahir? amb contes i històries que ens explicarà l´Albert Estengre d'algunes de les peces que guardem a les nostres col·leccions. Activitat només per als residents.

Publicat el 14 de maig de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^