Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Presentació de la programació de sant Zenon i les activitats culturals i festives de l'estiu 2021

Presntació Festa MajorLa regidora de Festes ha presentat aquest matí la programació de festes i activitats de la Festa Major de Sant Zenon. En una roda de premsa a la sala noble del Centre Cultural Calisay ha detallat els actes programats per la festa Major i també dels principals programes previstos per aquest estiu com la Biblioplatja, el Festival de Jazz i la Rierada infantil.

Els actes de Festa Major es concentraran en quatre espais que seran delimitats i amb aforament controlat per les restriccions i mesures de seguretat de la pandèmia. Els espais seran el Centre Cultural Calisay, la nova zona coberta de la Riera i els patis del Xifré i l'Escola Sinera que acollirà els concerts joves, com s'anomena la programació de les barraques joves de la platja. També hi haurà altres activitats de carrer com la cercavila de gegants però amb restriccions especials.

Dídac Plana serà el pregoner de la Festa Major de 2021

La regidora Míriam Puig ha anunciat que l'esportista arenyenc Dídac Plana, porter de l'equip de futbol sala F.C.Barcelona, serà el pregoner d'enguany. El pregó no es farà des del balcó de la Casa de la Vila, sinó a l'espai de la nova zona coberta de la Riera. Enguany hi haurà pirotècnia, encara no es farà la traca que serà en format de mascletà,  però el dia de Sant Zenon sí que hi haurà castell de focs.

La presentació de la programació també ha estat el moment per veure la portada del programa de festes. Es tracta d'un disseny de l'arenyenca Gina Bosch, que també ha fet la matge que il·lustrarà el programa infantil d'estiu, una nova proposta de la regidoria d'Infància i Joventut que recollirà en una edició tota la programació infantil de tot l'estiu pels més petits. Es farà una edició en paper del programa de Festa Major que es repartirà a totes les cases. El programa infantil es s'haurà de recollir a partir de dimarts, 6 de juliol a l'Oficina de Turisme, a la Plaça de la Vila.

Des d'avui ja es visible al web municipal i l'app per mòbils tota l'agenda d'actes programats amb tota la informació complementaria. També des d'avui s'ha obert la venda d'entrades pel primer del concerts del Festival de Jazz, el concert de la Vella Dixieland  que s'anomena 40+1 atès que recupera el concert suspès l'any passat i que havia de commemorar els quaranta anys de la formació musical.

Exposicions i Biblioplatja

La directora del Museu d'Arenys, Neus Ribas ha intervingut pèr presentar les exposicions programades a les sales del Calisay i les Clarisses, que s'inauguraran divendres vinent; "Honor i Glòria al Calisay. En record a les destil·leries Mollfulleda"d'en Jaume Barangé i una mostra d'aquarel·les d'Antoni Colomer. De manera expressa s'ha referit la inauguració, el 4 de juliol, de l'exposició ' Estiueig de proximitat, 1850-1950', un exposició preparada conjuntament pel Museu d'Arenys de Mar i el Museu de la Nàutica del Masnou amb la Diputació de Barcelona que serà al Museu d'Arenys fins al mes d'octubre. 

La regidora també ha avançat que enguany la Biblioplatja recupera la seva activitat i tindrà tota una programació completa d'actes pels seus usuaris i també el cicle de xerrades mediambientals. Aquesta programació es podrà consultar al programa editat en paper per la festa Major que es repartirà a totes les llars i a través de l'app i l'agenda municipal on-line.

Publicat el 25 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^