Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
 • Avui ha sortit  publicat al BOP l'anunci de les ajudes al teixit empresarial local per a la compensaciˇ de pŔrdues econ˛miques com a conseqŘŔncia de la Covid-19. Amb aquesta publicaciˇ s'obre un termini de 20 dies hÓbils per presentar la documentaciˇ, a partir del 14 de setembre i fins a l’11 d’octubre.

  La subvenciˇ concedida s’aplicarÓ al finanšament dels segŘents tipus de despesa:

  • Elements personals: cotitzacions al RŔgim Especial de Treballadors Aut˛noms i despeses del personal de plantilla com el salari brut i les quotes empresarials a la Seguretat Social.
  • Elements materials: cost de l’arrendament del local on estÓ implantat l’establiment, quotes dels prÚstecs bancaris i subministraments d’electricitat, aigua i gas.
  • Tributs: taxa per utilitzaciˇ privativa o aprofitament especial del domini p˙blic municipal, tant pel concepte d’ocupaciˇ, com pel concepte de gestiˇ i tramitaciˇ de la llicŔncia.

  La tramitaciˇ s'ha de fer a partir de la instÓncia adjunta que s┤han de descarregar per presentar la documentaciˇ. Les solĚlicituds, conjuntament amb la documentaciˇ exigida, s’hauran de presentar de forma telemÓtica al registre de l’Ajuntament.

  La dotaciˇ inicial d'aquests ajuts Ús de 50.000 euros. L'import de subvenciˇ serÓ d'un mÝnim de 500 euros fins a un mÓxim de 800 euros per solĚlicitant.

  El termini per l'atorgament serÓ d'un mÓxim de quatre mesos a comptar des de la data de tancament de la presentaciˇ de solĚlicituds.

  MÚs informaciˇ o acompanyament des de Promociˇ Econ˛mica (telf: 937922601-garciaae@arenysdemar.cat- Edifici XifrÚ (2¬ planta)

   

 • Documentaciˇ
  Fitxer Acrobat-PDF de (280,74kB)

  Fitxer: Bases_reguladores_convocatora_ajudes_teixit_empresarial.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 10
  Mida: 280,74 kB

  Fitxer Acrobat-PDF de (222,21kB)

  Fitxer: Bases_convocatoria_ajudes_teixit_empresarial.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 7
  Mida: 222,21 kB

  Fitxer Acrobat-PDF de (107,63kB)

  Fitxer: INSTANCIA_AJUT_TEIXIT_EMPRESARIAL_2021.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 3
  Mida: 107,63 kB

Publicat el 13 de setembre de 2021