Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Compromís per una millor ordenació de les terrasses del Passeig de mar

passeig de marEls propietaris d'establiments de restauració del passeig d'en Xifre s'han reunit aquest matí amb l'alcaldessa annael Moreno i el regidor de Promoció Econnòmica, Quim Mas. L'objectiu de la trobada era resoldre l'ordenació i convivència de les terrasses i l'espai públic del Passseig de mar.

L'Ajuntament ha rebut les darreres setmanes nombroses queixes de vianants i veïns respecte l'ocupació d'espais del passeig, sobretot en hores punta d'afluència a les terrasses. I per aquest motiu s'ha concertat la trobada amb els sis establiments que hi ha al passeig, des de la Riera fins a la Plaça de Lloveres.

La valoració de la reunió ha estat positiva per totes les parts que s'han compromès a garantir l'espai per vinants de 2.5 metres i a gestionar de forma ordenada els materials quan les terrasses estiguin recollides o els etsabliments tancats.  També s'han tractar altres propostes i dinamitzar el passeig i en aquesta línia s'ha plantejat la proposta de celebrar una festa del Passeig a finals d'estiu.

Publicat el 23 de maig de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^