Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Una vegada aprovada l'ajuda del Fons Estatal d'Inversió Local per a la “Reforma i ampliació del pavelló esportiu municipal”, l'Ajuntament ha presentat l'avantprojecte a la Sala de Plens. Ho va fer el passat divendres 13 de febrer a les 20h. En la reunió, a la qual es va convocar les entitats esportives i els grups municipals, tot i que era oberta a qualsevol persona que hi volgués assistir, es va explicar que l'obra constarà de dues fases, de les quals només la primera és la que s'efectuarà amb l'ajut del Fons Estatal d'Inversió Local i que està pressupostada en 1.402.267,55 €.

Aquesta obra comportarà l'enderrocament dels antics vestidors, la creació de 4 vestidors de grups, 2 de col·lectius, 2 per a tècnics i àrbitres i 1 vestidor farmaciola, així com també una sala de fitness i escalfament, 3 magatzems i una sala d'instal·lacions tècniques. Es preveu que aquesta obra duri uns 9 mesos, i s'intentarà que la part que pot afectar els clubs es realitzi durant els mesos d'estiu per intentar no entorpir les seves tasques.



La segona fase no es realitza amb l'ajut del Fons Estatal d'Inversió Local. L'Ajuntament intentarà fer-se'n càrrec i, si es pot, s'enllaçarà amb la primera fase. El finançament d'aquesta, però, dependrà dels recursos propis de l'Ajuntament i dels ajuts que es puguin aconseguir dels organismes oficials. La segona fase comporta una graderia coberta, uns nous lavabos públics que donen servei als dos pavellons, una entrada i façana de l'edifici més dignificada, unes oficines i una sala de reunions.
La condició per rebre l'ajut del Fons d'Inversió Local és que les obres es realitzin abans del 31 de desembre del 2009. El concurs per a l'adjudicació de la primera fase es va publicar el dimarts 10 de febrer.

Podeu consultar el document que va servir de base de l'explicació clicant aquí.

Publicat el 24 de febrer de 2009