Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Divendres, 26 de juliol de 2013  -  2/4 d'11 nit
amb l'actuació de Matthew Simon

S´han ajuntat 4 dels millors músics del panorama del Jazz Estatal, per presentar-nos aquest projecte liderat pel ja conegut Trompetista Californià Matthew Simon.
En aquesta aventura en format de Quartet, Matthew, ens presenta un recorregut per la Història del Jazz, dintre de la visió dels Trompetistes…passant des de Louis Armstrong, a Freddie Hubbard, Chet Baker, Lee Morgan, Clark Terry, Kenny Dorham, Roy Aldridge, Clifford Brown, Miles Davis, Harry “Sweets” Edison….
Matthew però, no observa només els temes que ells solien tocar, sinó, que també, s´atreveix amb composicions o arrengaments de compositors que eren Trompetistes, aplicant-los actualment en aquesta formació de Quartet.
La Música que desplega aquesta formació, està influïda per la tradició del Jazz Americà, amb una personalitat molt marcada, a on es pot apreciar des de les arrels del Jazz, fins a altres influències de tots els temps de la Història del Jazz, passant per el més Clàssic, pel  Be-Bop, pel Hard-Bop, i fins i tot pinzellades del més Contemporani i actual.
Entre alguns dels temes que estan inclosos en aquest Cd estan, “Caravan”, de Juan Tizol & Duke Ellington, “Move” de Miles Davis, “A night has a thousand eyes” de Jerry Brainin, “You don´t know what love is”, “Mazl”, “Continental Blues”, “On the Sunny side of the street” ... tots enregistrats amb la sonoritat fresca d´aquest Quartet.
La Formació, presenta una sòlida sonoritat, amb una evolució Constant en la Interpretació del Temes del repertori, interactuant completament amb el Públic.
Un so fresc i pur, són dues de les armes del Quartet, i sempre, per davant, la ja coneguda sonoritat de la Trompeta i del Flugelhorn d´en Matthew Simon.

Matthew  Simon: Trompeta i Flugelhorn  (Califòrnia- EEUU)
Federico  Mazzanti:  Piano  (Argentina)
Manuel  Krapovickas:  Contrabaix  (Argentina)
Oriol Gonzàlez:  Bateria    (Catalunya)

Lloc: Pati del Xifré
Adreça: Auterive, s/n
Organitza: Regidoria de Cultura, Penya Apa Anem-hi i OCR
Preu: 8€ a taquilla. 6€ anticipada per internet www.jazzarenys.cat
Tipus d'acte: Música
Informació relacionada
Divendres, 16 d'agost de 2013
amb l'actuació de La Vella Dixieland & Marian Baraona
Divendres, 9 d'agost de 2013
amb l'actuació de Big Dani Perez & Lluís Coloma Trio
Divendres, 2 d'agost de 2013
amb l'actuació del grup Shakin'All
Divendres, 19 de juliol de 2013
amb l'actuació de Susana Sheiman & Ignasi terraza Trio
Divendres, 12 de juliol de 2013
amb l'actuació de Burrull & Farràs Quintet
Diumenge, 7 de juliol de 2013
a càrrec de la Big Band de l'EMA