Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Talls de trànsit per Sant Zenon
La Policia Local d'Arenys de Mar informa dels talls de trànsit que s'efectuaran aquests dies en motiu de la festa major de Sant Zenon.

Del 4 al 9 de juliol

La sortida de vehicles des del carrer de l'Església cap a la Riera del Bisbe Pol quedarà tallada al trànsit durant les actuacions al Calisay. La policia estudia donar una alternativa per als veïns que aparquin els seus vehicles en pàrquings d'aquest carrer. La part central de la Riera de davant del Calisay es reserva per a concerts i altres actes de la festa major.

Dissabte dia 5 de juliol

El tram de la Riera del Bisbe Pol que enllaça la plaça de l'Església i l'Ajuntament estarà tallada a partir de les cinc i fins a dos quarts de set de la tarda per la trobada de gegants.

Del 5 al 8 de juliol

L'aparcament de davant de l'edifici Xifré estarà tancat perquè és un altre dels espais on s'hi faran activitats festives aquests dies.


Del 3 al 14 de juliol

Com a conseqüència de la instal·lació de la fira d'atraccions, quedarà tallat l'accés al port pel pas subterrani de la Riera del Bisbe Pol i tampoc no serà possible estacionar els vehicles a l'aparcament de la platja de la Picòrdia.

Dimarts dia 8 de juliol

Estarà prohibit aparcar al costat dret de la Riera, entre la plaça del Mercat i l'Ajuntament, durant el muntatge i l'encesa de la traca. Aquest tram de la Riera haurà de quedar sense cotxes a partir de les sis de la tarda. L'encesa de la traca començarà a tres quarts d'onze de la nit i durarà deu minuts.

Dimarts dia 8 estarà tancada la circulació i serà prohibit aparcar entre els carrers Arxiprest Rigau i Montalt.

Dimecres dia 9 de juliol. Sant Zenon

Talls intermitents a partir de les set de la tarda i fins a les nou del vespre a la Riera del Bisbe Pol, entre el Calisay i la plaça de l'Ajuntament; el rial de Sa Clavella; la plaça de l'Església; el carrer Margarides; el carrer Santa Rita i el rial del Bareu per donar pas a la cercavila dels gegants i nans.

A partir de les onze de la nit, la Policia Local mantindrà tallat l'accés a Arenys de Mar per l'N-II durant la celebració del Gran Castell de Focs Artificials. La previsió és que el tall tingui una durada de tres quarts d'hora. La sortida cap a l'N-II dels vehicles que baixin per la Riera s'efectuarà pel carrer Ample i l'entrada a Arenys de Mar es farà a través del polígon industrial Valldegata-Draper.

Dies 4, 5, 7 i 8 de juliol

Accés restringit a una part del port a causa de la celebració de les nits joves.


Regidoria de Seguretat Ciutadana

Informació relacionada
Diumenge, 13 de juliol de 2003
XXIX Concurs infantil de pesca i XI concurs Vila d'Arenys
Dissabte, 12 de juliol de 2003
Festival de patinatge
Dissabte, 12 de juliol de 2003
Dimarts, 8 de juliol de 2003
Nits joves: barraques al port
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Memorial Serra i Ribugent de bàsquet
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Torneig Interclubs de Billar
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Torneig Interclubs d'Escacs
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Nits joves: barraques al port
Dissabte, 5 de juliol de 2003
Nits joves: barraques al port
Divendres, 4 de juliol de 2003
Fira d'atraccions
Dissabte, 28 de juny de 2003
2on Torneig de basquet de Sant Zenon
Publicat l'1 de juliol de 2003
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^