Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament i els restauradors col·laboraran en l'organització del Sant Joan 2004
L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, i el president de l'Associació de Restauradors d'Arenys de Mar, Joan Majó, van signar divendres al matí, en presència del secretari de la corporació, un conveni de col·laboració per l'organització de la revetlla de Sant Joan 2004 a la nostra vila. El grup de restauradors assumeix el muntatge i la gestió del bar i, en cas que el resultat econòmic sigui positiu, es compromet a contractar amb els beneficis obtinguts alguna de les orquestres que actuarà per a la festa major de Sant Zenon. Per la seva banda, l'Ajuntament assumirà les despeses de contractació dels dos conjunts musicals que actuaran la nit del 23 de juny a la platja de la Picòrdia i també es fa càrrec, com en anys anteriors, del muntatge de tota la infraestructura necessària per a l'organització de l'espectacle (des de l'escenari fins als lavabos químics o el lloguer dels grups electrògens i d'una pòlissa d'assegurança de pluja).

L'objectiu d'aquest conveni de col·laboració és apostar per mantenir una tradició molt arrelada a la vila i oferir una proposta lúdica sense sortir del municipi per evitar que els arenyencs, sobretot els joves, s'hagin de desplaçar en una nit com la de Sant Joan. Per fer el seguiment de l'acord, es constitueix una comissió formada pel regidor de Cultura, Estanis Garcia, com a president; el president de l'Associació de restauradors, Joan Majó; i el tècnic de Cultura, Enric Pera.

L'oferta musical

The Blues Brothers i l'Orquestra Privada són les dues apostes musicals per aquest Sant Joan 2004, que enceta una nova etapa, després de quinze anys d'actuació de la Salseta del Poble Sec. La revetlla començarà a les 12 de la nit amb l'espectacle de The Blues Brothers. És una banda que va néixer l'any 1992, amb el nom de Café Soul, en un dels clubs més prestigiosos de Barcelona, La Cova del Drac. Tots els músics que formen la banda són molt coneguts dins el panorama musical del país. El seu repertori està basat en les diferents variants de la música negra: Funk, Hip-Hop, Acid Jazz, Soul, R&B... les quals es veuen, tant en les versions com en els temes propis de la banda.

Prendrà el relleu, fins a les 6 del matí, l'Orquestra Privada, una formació nascuda a Arenys l'any 1994 de músics experimentats, de llarga trajectòria artística, i alhora prou joves per exhibir la il·lusió dels inicis. Es tracta d'una proposta engrecadora i diferent que viu atenta tant als batecs de la indústria musical com a les preferències del públic. L'Orquestra Privada té un estil fresc i una posada en escena dinàmica i professional.

Informació relacionada
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dissabte, 19 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Publicat el 10 de maig de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^