Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sant Joan 2004 a Arenys de Mar



The Blues Brothers i l'Orquestra Privada són les dues apostes musicals per a la revetlla popular de Sant Joan 2004 a Arenys de Mar, que com és tradició es farà a la platja de la Picòrdia. Les festes de Sant Joan de la nostra vila comencen aquest cap de setmana amb els actes de la fira màgica, que es farà dissabte i diumenge a la tarda al Calisay, i amb la 10a Fira de Dibuix i Pintura, que omplirà de paradetes la Riera durant diumenge 20 de juny. La programació es completa amb l'Arribada de la Flama del Canigó, l'encesa de fogueres i la Fira Artesanal del Solstici d'Estiu. A més, els veïns d'Arenys-Nou també faran revetlla a la plaça Mare Paula. La fotografia, de Xavi Salbanyà, correspon a la portada del programa de Sant Joan 2004 i il·lustra la foguera de la platja de la Picòrdia de l'any passat.


La revetlla popular començarà a les 12 de la nit, del pròxim dimecres 23 de juny, a la platja de la Picòrdia, amb l'espectacle de The Blues Brothers. La banda, nascuda l'any 1992 amb el nom de Café Soul al club La Cova del Drac de Barcelona, té un repertori basat en les diferents variants de la música negra. Prendrà el relleu, fins a les 6 del matí, l'Orquestra Privada, una formació nascuda a Arenys l'any 1994. El conjunt té un estil fresc i una posada en escena dinàmica i molt engrescadora. El programa Catalunya Avui, de TVE, ha anunciat que farà una connexió en directe per explicar els preparatius de la revetlla.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha signat un conveni de col·laboració per a l'organització de la revetlla amb l'Associació de Restauradors d'Arenys de Mar, que assumeix la gestió del bar. L'objectiu del conveni és apostar per mantenir una tradició molt arrelada a la vila i oferir una proposta lúdica sense sortir del municipi per evitar que els arenyencs, sobretot els joves, s'hagin de desplaçar en una nit com la de Sant Joan. El consistori agraeix la feina que durant els darrers vint-i-cinc anys ha portat a terme la comissió de la revetlla de Sant Joan.

Informació relacionada
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dimecres, 23 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Dissabte, 19 de juny de 2004
Sant Joan 2004
Publicat el 18 de juny de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^