Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja tenim aquí la IX Mostra de Titelles
Aquest dissabte 17 de juliol, al Calisay, quatre propostes nacionals i internacionals per fer les delícies de petits i grans
Després de la festa major de Sant Zenon, Arenys de Mar es prepara per gaudir de la Mostra de Titelles, que aquest any arriba a la novena edició. Cinc propostes, concentrades en la tarda i la nit del pròxim dissabte 17 de juliol, amb companyies vingudes d'arreu dels Països Catalans i també de l'estranger. A la tarda Mallorca, València i Catalunya, agermanats per un mateix idioma i per un mateix art, l'art dels titelles, com diu el titellaire Biel Porcel. A la nit, la proposta és anar a un circ txec de fusta, on tot és possible, i escoltar un Willian Shakespeare sota el prisma de l'humor i l'absurd del titella de guinyol argentí. El preu de la sessió de la tarda és de 3 euros i la sessió de nit val 4 euros. Per assistir a les dues sessions, el preu és de 5 euros.


La primera companyia, S'estornell, Grup de Teresetes, arriba des de Mallorca per representar L'arbre generós i altres contes. Tot seguit, a les 19 hores, i des de València, Lluerna Teatre representarà Pinotxo titella. La tercera actuació acostarà els assistents a Història d'un bigoti, amb els barcelonins Titelles Babi. Serà a partir de les 20 hores. La IX Mostra de Titelles d'Arenys de Mar també inclou dues propostes nocturnes. A les 22 hores, una companyia de Txèquia, Karromato, tindrà a punt El circ de fusta. Finalment i arribats des de l'Argentina, el grup Chonchon representarà un clàssic de tots els temps en versió titelles: Romeo i Julieta. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura, la Diputació de Barcelona i Binixiflat.
Informació relacionada
Dissabte, 17 de juliol de 2004
Juan Romeo y Julieta Maria a càrrec del grup Chon-Chon d'Argentina
Dissabte, 17 de juliol de 2004
El circ de fusta del grup Karromato de Txèquia
Dissabte, 17 de juliol de 2004
Història d'un Bigoti a càrrec de Titelles Babi de Barcelona
Dissabte, 17 de juliol de 2004
Pinotxo titella a càrrec de Lluerna teatre de València
Dissabte, 17 de juliol de 2004
L'arbre generós altres contes a càrrec de S'estornell Grup Teresetes de Mallorca
Publicat el 12 de juliol de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^