Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Torna el Calamarenys!
La degustació popular obrirà el 15 d'octubre les IX Jornades Gastronòmiques del Calamarenys 2004

Els restauradors arenyencs són a punt per presentar la millor cuina del calamar. Les jornades gastronòmiques del Calamarenys arriben aquest any a la novena edició plenament consolidades. Enguany són quinze els restaurants que hi participen i, tot i que la majoria són de la vila, també hi prendran part restauradors d'Arenys de Munt, de Caldes d'Estrac i de Barcelona. El tret de sortida es farà divendres 15 d'octubre amb la degustació popular. Per 6 euros, els assistents podran fer-ne un tast deliciós. La cita és a 2/4 de 9 del vespre a l'edifici Calisay d'Arenys de Mar (Riera Pare Fita, 31). Diumenge dia 17 serà el torn de la Mostra de Plats Cuinats. Per participar-hi, cal inscriure's al restaurant Can Majó (Passeig de Ronda, 5; telèfon, 93 792 31 54) o a la pastisseria Danés (Riera Pare Fita, 31, telèfon 93 792 03 35).


Les jornades se serviran des del dia 15 fins el 31 d'octubre. El Calamarenys 2004 es presentarà aquest dijous en el decurs d'un sopar al Calisay durant el qual es lliuraran els calamars d'or, un distintiu que reconeix la trajectòria de personalitats de dins i fora de la vila. Els restaurants participants són Can Majó, Tobogan, Montmar, Portinyol, Mont Calvari, El Racó de l'Avi, Capote, l'Era -d'Arenys de Munt-, Pòsit d'Arenys, Pòsit de Barcelona, Can Martínez, Bare Nostrum, Babs, Kim's -de Caldes d'Estrac- i Pizzeria Da Giò. Els comensals podran triar entre menús especials, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 38 euros, i plats especialitzats, que costen entre 9 i 22 euros.

La varietat és molt àmplia. S'hi podrà degustar des de calamars guisats amb bolets o calamars a la bruta amb rossinyols, calamars amb bacallà i cigrons, estofat de calamars i llagostins, calamars farcits de llagostins, calamars saltats amb espàrrecs verds, bolets i alls tendres, calamars amb verduretes, calamars de potera farcits de bolets i carn de perol acompanyats amb mongetes de Santa Pau, arròs sucós amb calamars amb bolets de tardor, amanida de mongetes tendres amb calamars i gambes, escabetx de calamar amb amanida, rotllets de calamar amb espinacs, spaguetti i pizza amb calamars i, fins i tot, entrepà de calamar.

Les jornades del Calamarenys les organitzen l'Associació de Restauradors d'Arenys de Mar i la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Informació relacionada
Diumenge, 17 d'octubre de 2004
Mostra de plats cuinats
Divendres, 15 d'octubre de 2004
Degustació popular
Del 15 al 31 d'octubre, els restauradors arenyencs tornaran a servir les millors receptes de la cuina del calamar
Publicat l'11 d'octubre de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^