Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament d'Arenys de Mar i Acesa signen un conveni de col·laboració per a l'edició del llibre d'història del Mont Calvari
L'empresa patrocina la publicació del llibre amb una aportació de 6.000 €
L'Ajuntament d'Arenys de Mar i Autopistas Concessionaria Española, SA, Acesa, han oficialitzat aquest migdia la col·laboració per editar el llibre d'història de l'edifici del Mont Calvari. L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, i el coordinador de Serveis Generals, Jordi Roca, s'han reunit amb el Director Comercial i de Màrqueting d'Acesa, Xavier Martínez, i el Gerent del Mediterrani Nord, J. Miquel Camacho, per signar el conveni de col·laboració a través del qual s'oficialitza el patrocini per part d'Acesa de la publicació. Aquest projecte, impulsat pels veïns del Mont Calvari i en què hi està treballant Tiona Soler, rebrà una aportació econòmica de 6.000 € per part de l'empresa concessionària d'autopistes.

La iniciativa d'escriure un llibre per recollir la història d'aquest singular edifici del port d'Arenys de Mar neix amb una iniciativa popular dels veïns de l'immoble el mes d'octubre de 2004. Us ho recordem aquí. Amb la voluntat de contribuir a fer realitat aquest llibre, l'Ajuntament d'Arenys de Mar va sol·licitar l'any passat a Acesa la seva col·laboració econòmica. La resposta va ser del tot afirmativa i ha estat avui, quan el llibre encara està en procés de redacció, quan s'ha rubricat l'acord amb la signatura del conveni.

L'edifici del Mont Calvari, declarat bé catalogat, es va construir a l'entorn de la capella marinera del Sant Crist, fundada el 1587. Actualment, l'edifici, situat davant del Club Nàutic, té tretze habitatges i a la planta baixa hi ha un restaurant.

Publicat el 10 de febrer de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^