Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
L'alcalde ha signat avui a Madrid la compra de l'immoble i el següent pas serà consensuar-ne l'ús
L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, i el secretari general d'Infraestructures i Material de la Seguretat del Ministeri de l'Interior, Gonzalo Jarcus Couselo, han signat aquest migdia, a les 13.30 hores, a Madrid, la signatura de compra venda de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil. L'edifici ja és municipal.
Arenys de Mar pagarà 593.000 € per l'antiga caserna, situada en primera línia de mar, davant del port. De moment, ja s'ha abonat la meitat de l'import i l'altre 50% es pagarà en un termini de dos anys. De moment, però, l'alcalde, que ha viatjat a Madrid per a la signatura, ja té les claus de l'edifici. Miquel Rubirola s'ha mostrat molt satisfet amb la signatura i ha dit que avui és un dia "molt important i significatiu" per al a vila d'Arenys de Mar.

A partir d'ara, ha afegit l'alcalde, caldrà consensuar entre tots els grups polítics el futur ús de l'immoble. De moment, hi ha vàries opcions sobre la taula: des d'ús hoteler, fins a centre cívic i també alberg o pisos per a joves.

Cal dir que els pròxims pagaments es faran el juny del 2007 i el juny del 2008, segons la previsió del govern municipal. La decisió d'adquirir l'antiga caserna va tirar endavant la tardor de l'any passat.

Publicat el 28 de juliol de 2006