Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tot un Nadal per gaudir-ne
El cicle festiu de Nadal es posa en marxa avui amb un curs de cuina
Les festes de Nadal a la nostra vila arriben farcides de propostes. Perquè no us en perdeu cap, us convidem a repassar l'Arenys Activitats d'aquest Nadal 2006-2007, que en portada reprodueix un bonic dibuix de l'arenyenc Ricard Ferran. Us fem cinc cèntims d'algunes de les activitats.
Per Nadal és tradicional ornamentar les nostres llars. Si no saps com fer-ho la Biblioteca P. Fidel Fita ha preparat un taller per donar-te solucions i idees, dimecres 20 de desembre, i un altre de cuina el dia 13. Els més petits podran, dimecres 20, al Calisay, despertar el tió i preparar-lo així per poder, dissabte 23, donar-li menjar i l'endemà, diumenge 24, fer-lo cagar. Aquests actes aniran acompanyats de xocolatada i d'un circuit d'inflables. Es podrà aprofitar per visitar el pessebre municipal, que estarà obert al Calisay del 15 de desembre al 7 de gener.

El Teatre Principal serà l'altre punt d'atenció d'aquestes festes. Podem fruir amb els sons i swings de Nadal interpretats per Raquel Xiberta & Nadal Quartet dissabte 23 de desembre; escoltar El poema de Nadal recitat per Joan Pera, dilluns 25; gaudir del concert de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà el dia de Sant Esteve, dimarts 26; i viure el contes de l'Anna Roca dissabte 30.

Per a Cap d'Any, destaquem dues propostes: la de l´Ateneu Arenyenc amb el Trio Maracaibo i la ja tradicional revetlla al Centre Cultural Calisay organitzada per diversos col·lectius locals. El Reis arribaran puntualment a la nostra població el dia 5 de gener i ens ofereixen, com sempre, la possibilitat de portar els regals personalment als nens i nenes. Només cal omplir el formulari que trobareu al web municipal o bé dirigir-vos a la Regidoria de Cultura.

Si voleu saber La veritable història del caganer del pessebre, reserveu-vos la tarda del dia 7 de gener per anar al Seràfics. No us oblideu de guardar les ampolles de cava amb què brindareu durant les festes: l'Agrupament Escolta Flos i Calcat les passarà a recollir diumenge 14 de gener al matí.

Nadal esportiu

El complex del Fondo de les Creus organitza un campus esportiu per Nadal, adreçat a nens de 3 a 12 anys. Les persones interessades a portar-hi els seus fills, cal que s'adrecin de l'1 al 15 de desembre a les instal·lacions del Fondo de les Creus. Per a més informació del campus, truqueu al telèfon 93 792 42 24.

Fem Medi Ambient… també per Nadal

  • Aquests són uns dies en què es generen força residus i és un bon moment per recordar on va cada cosa: els embalatges de paper i cartró s'han de dipositar plegats dins el contenidor blau; les ampolles de plàstics, les llaunes i els brics han d'anar al contenidor groc; i el contenidor verd està reservat per al vidre.

  • Els avets es poden dipositar en un punt de recollida especial davant del Calisay, entre el 8 i el 14 de gener.

  • Us recordem que la deixalleria municipal està situada al capdamunt del polígon industrial del Torrent d'en Puig, a Arenys de Munt. El telèfon és el 93 793 89 85.
Informació relacionada
Diumenge, 7 de gener de 2007
Teatre familiar
Diumenge, 31 de desembre de 2006
Donem la benvinguda a l'any del fogot
L'Ajuntament d'Arenys de Mar us desitja un feliç 2007
Els Ángeles Guardianes reparteixen regals entre els nens i nenes del Maricel i els passegen amb les seves motos
Diumenge, 24 de desembre de 2006
Dissabte, 23 de desembre de 2006
a càrrec del Cor l'Aixa i el Cor infantil de l'Escola de Música
Dissabte, 23 de desembre de 2006
Dissabte, 23 de desembre de 2006
Cantem nadales a la Riera d'Arenys
Dimecres, 20 de desembre de 2006
a càrrec de Teresa Bisbal
Uns 440 nens i nenes de les llar d'infants i d'educació infantil de les escoles de la vila participen en la tradicional despertada del Tió al Calisay
Dimecres, 20 de desembre de 2006
Diumenge, 17 de desembre de 2006
Divendres, 15 de desembre de 2006
Dimecres, 13 de desembre de 2006
a càrrec de Mercè Móra
Publicat el 13 de desembre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^