Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Els nens i nenes de les escoles bressol de la vila surten en cercavila i participen d'un ball de disfresses al Calisay
Com mana la tradició arenyenca, la rua de les escoles bressol de la vila ha obert aquesta tarda les festes de Carnaval 2007 d'Arenys de Mar. Vestits de marietes, d'avis i àvies, de ratolins i de cambrers i cambreres, els menuts han arribat al Calisay en cercavila des dels seus respectius centres escolars i acompanyats de les educadores han participat de la festa, amb música en directe amb l'espectacle De bracet a càrrec de Cavall de Cartró i berenar.


Els pares i mares els esperaven, al pati del Calisay, per veure els seus fills disfressats, ja que en molts casos és tota una sorpresa.

Divendres, arribada d'en Carnestoltes i botifarrada

La festa continua divendres al vespre amb l'arribada del Rei Carnestoltes, a la plaça de l'Església, a les 8 del vespre, i tot seguit amb la butifarrada popular, que anirà a càrrec de l'Agrupament Escolta Flos i Calcat. La novetat d'aquest primer àpat popular de carnaval és que les butifarres se serviran en vaixella compostable. A la plaça, l'Ajuntament instal·larà contenidors de matèria orgànica perquè, un cop sopat, els participants hi llencin les restes de menjar i els plats i gots. Tota aquesta matèria orgànica es portarà a l'Ecopark de Montcada i Reixac per fer-ne adobs, juntament amb la matèria orgànica que ja es recull dels bars i restaurants de la vila.

Informació relacionada
Dimecres, 21 de febrer de 2007
Dimecres, 21 de febrer de 2007
a càrrec d'Actua Produccions
Dimarts, 20 de febrer de 2007
Dissabte, 17 de febrer de 2007
amb l'Orquestra Kràter i Discomòbil
Dissabte, 17 de febrer de 2007
a càrrec d'Amadeu i Cia.
Dissabte, 17 de febrer de 2007
a càrrec d'Amadeu i Cia.
Divendres, 16 de febrer de 2007
Divendres, 16 de febrer de 2007
a càrrec d'Actua Produccions
Dijous, 15 de febrer de 2007
amb l'espectacle De bracet a càrrec de Cavall de Cartró
La novetat d'aquest 2007 és la recuperació de l'arribada i el comiat al Rei Carnestoltes
Publicat el 15 de febrer de 2007