Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008
Les sol·licituds s'han de presentar a Serveis Socials de l'Ajuntament fins el 15 de juny
Els Serveis Socials de Base de la Regidoria de Benestar i Família informen que el Consell Comarcal del Maresme té obert el període per sol·licitar ajuts per al menjador escolar per al pròxim curs 2007-2008. Les sol·licituds s'han de presentar a Serveis Socials de l'Ajuntament, que estan ubicats al mòdul de Can Nadal, fins el 15 de juny.
Més informació

CONVOCATÒRIA DELS AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR PER NECESSITATS SOCIOECONÒMIQUES I GEOGRÀFIQUES PEL CURS 2007/2008


Des del Consell Comarcal del Maresme es destinen ajuts individuals de menjador per necessitats sòcio-econòmiques pel curs 2007/2008.

L'objectiu és ajudar les famílies amb dificultats socials, econòmiques i/o geogràfiques d´accés al centre escolar, amb fills/es que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria per tal que puguin gaudir d'un ajut que els permeti utilitzar aquest servei.

Per poder optar a aquests ajuts les famílies han de tenir una renda anual per membre de la unitat familiar igual o inferior a 3.373,53 € persona/any.

Les sol·licituds es poden presentar als Serveis Socials de l'Ajuntament d´Arenys de Mar fins el 15 de juny. A partir d'aquesta data no s'admetrà cap sol·licitud.

La documentació necessària per adjuntar a les sol·licituds és:

  • Certificat de convivència actualitzat lliurat per l'Ajuntament.
  • Declaració jurada d´ingressos (segons el model aportat) de la unitat familiar de l'any 2006 (aportar despeses de lloguer o hipoteca, nòmines  i certificats de percepció d'hisenda dels majors de 18 anys, certificats de pensió, subsidi d'atur, percepció de PIRMI, saldo mig bancari...)
  • Acreditació, si s´escau, de ser família monoparental (viduïtat, separació, solteria…)
  • En cas d´haver alguna persona disminuïda a la unitat familiar aportar el certificat de disminució.
  • Altres circumstàncies especials o dificultats a les famílies (informes mèdics o altres)
  • Autorització de pagament a tercer (imprès facilitat a Serveis Socials).

Per tenir accés a les bases reguladores d'aquesta convocatòria podeu consultar-les a la pàgina del Consell Comarcal del Maresme:  www.ccmaresme.es.
Publicat el 14 de maig de 2007