Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Adjudicació dels projectes del Fons d'Inversió Local
L'Ajuntament d'Arenys ja ha adjudicat els 3 projectes subvencionats per l'Estat a través del Fons d'Inversió Local.
L'empresa Ferrovial Agroman SA ha estat l'adjudicatària de la reforma i ampliació del pavelló esportiu per un import de 1.398.701,13 euros. Aquesta obra comportarà l'enderrocament dels antics vestidors, la creació de 4 vestidors de grups, 2 de col·lectius, 2 per a tècnics i àrbitres i 1 vestidor farmaciola, així com també una sala de fitness i escalfament, 3 magatzems i una sala d'instal·lacions tècniques. Es preveu que aquesta obra duri uns 9 mesos, i s'intentarà que la part que pot afectar els clubs es realitzi durant els mesos d'estiu per intentar no entorpir les seves tasques.

D'altra banda, el Grup Mas Constructors SLU s'encarregarà d'executar la renovació del clavegueram del carrer Platja Cassà amb un import adjudicat de 757.130,71 euros. Les obres tenen una durada prevista de 6 mesos durant els quals es renovarà la xarxa de clavegueram i d'aigües pluvials, s'urbanitzarà la superfície amb la renovació de l'enllumenat i del mobiliari públic, i es guanyarà espai per als vianants.

Finalment, la urbanització del carrer Església anirà a càrrec d'Incunart SA, que ha guanyat l'adjudicació d'aquesta obra per un import de 347.463,74 euros. L'actuació permetrà fer un rentat de cara al carrer amb la renovació del clavegueram, una nova recollida de les aigües pluvials i l'anivellament de les voreres amb el paviment, donant prioritat als vianants. Uns treballs que s'han d'executar en 5 mesos.

En les properes setmanes, l'Ajuntament es reunirà amb els veïns dels carrers Platja Cassà i Església per explicar-los com es desenvoluparan les obres. L'adjudicació dels tres projectes també permetrà donar feina a 46 persones que es trobaven en situació d'atur, ja que un dels requisits del Fons Estatal d'Inversió Local era fomentar la contractació de persones aturades. Les empreses adjudicatàries seran les que contractin el personal a través de la borsa de treball de l'INEM.

Publicat el 10 de març de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^