Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Dissabte, 6 d'agost de 2011  -  10 h nit
a càrrec de Barna Brass Quintet

Grup integrat per cinc professors de la Banda Municipal de Barcelona. Aquest grup vol potenciar la música per a quintet de metall i donar a conèixer les seves amplies possibilitats. La gran varietat d´estils és una de les característiques de les seves interpretacions, ja que es poden escoltar des de temes clàssics fins a la música avantguardista del segle XXI. Barna Brass Quintet pretén que l´espectador viatgi en el temps amb l´ajut de la riquesa sonora del metall d´una forma impactant i que experimenti les sensacions produïdes per les vibracions d´aquests instruments.
La funció de Barna Brass Quintet en l´escenari és ben diversa. Ofereix concerts de repertori simfònic i d´altres amb un marcat interès pedagògic (per completar la formació dels escolars, als que es dóna a conèixer totes les possibilitats sonores del metall).
En resum tota la potencialitat dels instruments de vent metall en un concert simfònic que va recorrent diverses èpoques i estils musicals. Un concert amb gran varietat de matisos en el que podrem escoltar, des de temes de música clàssica, de cinema, sons tradicionals i populars. Un concert pensat per un ampli ventall de públic de totes les edats.

Els components de Barna Brass Quintet  son:

Santiago Gonálbez Jordà Trompeta
Santiago Marco Armingol Trompeta
Manolo Montesinos Arrué Trompa
Rubén Zuriaga Acitores Trombó
Antoni Chelvi Olmo Tuba

Lloc: Gruta de Lurdes
Adreça: Parc de Lurdes
Organitza: Regidoria de Cultura i Ass. Escola de Música
Tipus d'acte: Música
Informació relacionada
Dissabte, 27 d'agost de 2011
amb el Cor Adàmaris
Dissabte, 20 d'agost de 2011
a càrrec de In Nobis Quartet de Corda
Dissabte, 13 d'agost de 2011
a càrrec dels Ministrers de la Tabola