Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Dilluns, 10 de desembre de 2012  -  2/4 de 9 vespre

Ara fa un any que a una companya de l'equip de voleibol amateur veterans d'Arenys de Mar  (Voleipapis,www.voleipapis.blogspot.com) li van diagnosticar Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), rara malaltia degenerativa que de moment no té cura.

Davant aquesta situació es va engegar una iniciativa individual de suport a la companya consistent per una banda en recollir diners en favor de la Fundació Miquel Valls, i per una altra en donar a conèixer aquesta malaltia. La iniciativa es va anomenar El Petit Gran Repte, i podeu trobar més informació a www.elpetitgranrepte.com.

En el moment al qual el Petit Gran Repte portava ja recollits uns 2.000 € l'equip Voleipapis es va voler involucrar en conjunt en el suport a la seva companya d'equip, i va sorgir la iniciativa El Petit Gran Torneig que vol donar suport econòmic, mediàtic i sobre tot humà al Petit Gran Repte.

EL Petit Gran Torneig consisteix en organitzar un campionat de voleibol veterans amateur al qual hi jugaran 12 equips de diferents parts de Catalunya. Durant el campionat hi ha previstes tota una sèrie d'activitats que volen per una banda donar a conèixer la ELA, per una altra banda recollir diners en favor del Petit Gran Repte i, finalment, donar a conèixer aquest acte solidari.

Lloc: Auditori J.M. Arnau del C.C.Calisay
Ho organitza: Equip de voleibol amateur veterans d'Arenys de Mar
Tipus d'acte: Esports