Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Aquesta setmana iniciem els actes del Carnaval a Arenys de Mar amb la passarel·la de disfresses de diumenge com a novetat principal. Encara no us hi heu apuntat?!

carnavalLa passarel·la de disfresses es farà el proper diumenge al migdia al C.C. Calisay i per apuntar-vos, tant si voleu desfilar en colla o de manera individual, només heu d'omplir aquest formulari.

Però les primeres activitats del Carnaval 2013 a Arenys de Mar ja les hem viscut aquest cap de setmana amb el taller de ninots que hi va haver dissabte a la plaça de l'Església a càrrec de Joan de Guineu i la seva tropa, i que podeu reviure amb aquestes imatges.

Ara haurem d'esperar fins dijous, quan hi haurà la rua de comparses de les escoles bressol de la vila i el seu ball de Carnaval al Calisay. A més, l'hora del conte d'aquesta setmana, que anirà a càrrec de Montserrat Jordà, també estarà relacionat amb la festa.

Els actes continuaran divendres amb l'arribada del Rei Carnestoltes a la plaça de l'Església i la posterior botifarrada popular allà mateix. I ja entrats en el cap de setmana, dissabte hi haurà un taller de maquillatge infantil i de màscares al matí i, a la tarda, la rua de Carnaval, que donarà pas al ball infantil i a la festa de disfresses del C.C. Calisay.

Pel que fa a diumenge, i a banda de la pasarel·la de disfresses, es farà la festa de Carnaval de l'Esplai de la Gent Gran. I ja de cara a la setmana que ve, dimarts a la tarda hi haurà un concert de banda al pati del C.C. Calisay que es clourà amb una escudella de recapte ben calenta, els ingredients de la qual es poden començar a portar a partir de les 10 del matí del mateix dimarts.

Finalment, el dimecres 13 s'acomiadarà el Carnaval amb la comitiva fúnebre de Sa Majestat Carnestoltes, el seu enterrament i la posterior sardinada popular al pati del C.C. Calisay.

Pel que fa a les afectacions de trànsit i a les recomanacions de seguretat per a les rues de Carnaval, podeu obtenir més informació clicant aquí.

Informació relacionada
Dissabte, 23 de febrer de 2013
Fés el teu album de Carnaval
Dimecres, 13 de febrer de 2013
Veniu a menjar sardines!!
Dimecres, 13 de febrer de 2013
Vine a sentir les seves últimes voluntats
Dimecres, 13 de febrer de 2013
Acompanyeu la comitiva fúnebre vestits de negre.
Dimarts, 12 de febrer de 2013
porta ingredients per tirar a l'olla i fer una bona sopa
Dimarts, 12 de febrer de 2013
a càrrec de la Banda de l'Escola de Música Carles G. Vidiella
Diumenge, 10 de febrer de 2013
Diumenge, 10 de febrer de 2013
Apunta-t'hi!!!
Dissabte, 9 de febrer de 2013
amb DJ's
Dissabte, 9 de febrer de 2013
amb el grup El Tramvia Blanc
Dissabte, 9 de febrer de 2013
Per Carnaval... qualsevol disfressa val!
Dissabte, 9 de febrer de 2013
Vine a maquillar-te i o fes-te una màscara
Divendres, 8 de febrer de 2013
mengem-nos la botifarra!!
Divendres, 8 de febrer de 2013
Dijous, 7 de febrer de 2013
a càrrec de Montserrat Jordà
Dijous, 7 de febrer de 2013
amb Toni Vives i Cia
Dijous, 7 de febrer de 2013
Pels carrers de la vila
Dissabte, 2 de febrer de 2013
Vine i fes el ninot!!
Publicat el 4 de febrer de 2013